Monday, March 4, 2013

Exam & jalan-jalan

Last week, 27 & 28 February, saya terlibat dengan peperiksaan penjawatan awam di JPN negeri Terengganu...
alang-alang 2 hari terlibat dengan exam, saya & suami ambil keputusan untuk bermalam di sana & kami memilih Hotel Seri Malaysia. kami bertolak pukul5.30 pagi pada 27hb dan solat subuh di Setiu...Kebetulan, masa tu banjir gelombang ke-3 berlaku, nasib baik kami dapat sampai dengan selamatnya walaupun paras air makin naik...



 Ni Si kecil kami masa menunggu makan malam di Western Restaurant 

 NI masa breakfast kat Hotel Seri malaysia...Kesian, pagi-pagi lagi Rizqi dah bangun dan dimandikan oleh ayah....tengok matanya yang mengantukkkk!!!!!!

 menguap!!!!


Petang tu, selesai ibu exam, ayah pula ada meeting dengan bosnya kat Kuala Terengganu...Ibu & Rizqi menunggu dalam kereta dengan sabarnya..dan melayan kaletah budak lasak nie...


video 

sungguh tak larat melayan karenah ini budak..
ni pulak video yang diambil di Hotel Seri Malaysia 
xreti dok diam dia!!!!!

No comments:

Post a Comment