Sunday, January 24, 2010

koleksi...atas tu pic koleksi mary kay yg aku ada hadiah dari bos ku kak da...
aku mmg jarang beli alat make-up...mmg alat make up yg aku ada kbnyakannya hdiah dari kakak2ku...

aku suka mary kay coz simple & mukaku xberjerawat bila menggunakan produk itu...

thanks kak da coz pemberianmu...

1 BuLaN 2mINGGu
sEDAR xsedar dah sebulan 2minggu kami bertunang...aku pun mcm termimpi-mimpi lagi dengan ikatan ini.Betulkah????dah jadi tunang org aku ni.bila tunangku tanya xpercaya ker,xreti aku nak jawab mcmana.

apapun tiada lain yang aku harapkan melainkan ikatan ini kekal ke jinjang pelamin & ke akhir hayat. semoga hubungan kami ini diberkati coz banyak dugaan yg terpaksa kami tempuh untuk sampai ke tahap ini.

bagi aku, setiap manusia pernah melakukan kesilapan & kesalahan yang sukar di maafkan.tapi prinsip aku & tunangku ketenangan dan ubat yang paling mujarab untuk ketenangan adalah memaafkan kesilapan orang dan meminta maaf bagi kesilapan kita.

banyaknya dugaan & perjalanan dalam kehidupan ini.kadang-kadang sampai tahap kita berputus asa.tapi siapa kita untuk pertikaikan kehendaknya...

mudah-mudahan perjalanan jodoh kami selamat ke hujung nyawa...yang tu yg aku harapkan....amin...

Saturday, January 2, 2010

new year (1.1.2010)1 january 2010 hari minggu aku jalan2 ke pasar tani kuala besut...hahahaha...aku suka jadi ekor.

sebenarnya tujuan ke pasar minggu kuala besut saje nak teman tunangku beli belah jer di samping jalan2 hujung minggu...sekali aku dapat dua pasang kasut tu. maybe tiap kali tunangku ajak g jogging & alasanku xada kasut.kali ni aku dah xada alasan lagi...he2...